Kása Attila - Kárpitozás Borsod megyében
Kárpit-, és szőnyegtisztítás a helyszínen, 
az Ön otthonában!
Vállaljuk, Borsod, Heves és Hajdú Bihar megyék összes településein!

A helyszínen, az Ön otthonában végezzük el a kárpitozott bútorok: kanapé, fotel, heverő, franciaágy, szék és szőnyeg Tisztítását.

A jelenlegi legmodernebb és legeredményesebb technikával dolgozunk, minden tisztításunk mélymosásos (Permetextrakciós) eljárással történik, ezáltal a szőnyeg illetve kárpittisztításnál az atkák jelentős részét kiszedjük az egyéb foltokkal együtt, így minden tisztításunknál egyúttal atkamentesítést is végzünk.

Kiváló teljesítményű Ipari-Professzionális Kárpit és Szőnyegtisztító gépekkel a rendkívüli hatásfokú és kellemes illatú Ipari kárpittisztító szerekkel, kárpitozott bútorok, matracok, szőnyegek, jármű kárpitok tisztítását vállaljuk cégeknek és magánszemélyeknek, Kellemes, de enyhe illatú ipari tisztítószert használva, mely nagyszerűen bánik el a komoly szennyeződésekkel is.

A technológiánk lényege, hogy ez az ipari gép, egy-fázisban, a nagy nyomással mélyen bepermetezett tisztítófolyadékot azonnal nagy erővel, a feloldott szennyeződéssel együtt visszaszívja és ezáltal egy nagyon erős mélytisztítást végez a szövet és a szivacs belsejében. A zsír, a szennyeződések, az atkák és ürülékei és a szagok eredményesen lesznek eltávolítva, így a megtisztított felületeket higiénikussá és tisztává tesszük. A megtisztított felületek pár órán belül teljesen megszáradnak és újra használhatók lesznek.
Ezen technológia nemcsak az allergiások
számára ideális, de az állatokkal rendelkező háztartások is a célcsoporthoz tartoznak.
Helyszíni felmérés, időpont egyeztetés a következő elérhetőségeken:

Telefon: +36 30 985 1905

E-mail: atrixir@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2018 - karpitozasborsod.hu 

Weblapkészítés >>>