Kása Attila - Kárpitozás Borsod megyében
Magamról
Készséggel állok ügyfeleim szolgálatára bármilyen kárpitozott bútorral kapcsolatos probléma megoldásában. Önnek nincs más dolga, mint felvenni velem a kapcsolatot telefonon vagy E-mail-en és a megbeszélt időpontban felkeresem Önt.

Felmérem felújítandó, javítandó, áthúzandó bútorát, Ön kiválasztja az Önnek megfelelő szövetet a kb. 300 féle szövetmintámból és ha megfelel az árajánlatom, mi elszállítjuk, majd elkészülve visszaszállítjuk otthonába az elkészült bútort.

Ha előfordul, hogy egyes helyeken a kárpitos ülőgarnitúra szövete szétfoszlik vagy kikopik, de a szivacsozás vagy rugózás még tökéletes állapotban marad, akkor csak a sérült kárpitanyag cseréjét javasoljuk és végezzük el. Ha a textilbőr ülőfelület megkeményedik, szétrepedezik vagy manapság lehámlik, akkor bútor átkárpitozása egy új szövettel tökéletes megoldás lehet.

Sok esetben megtörténik, hogy:

-​ szétesik a kanapé vagy sarokgarnitúra vasalat-szerkezete és nem lehet kihúzni vagy betolni;
-​ eltörik a keresztmerevítő bútorban;
-​ beszakadt a lemez az ágyneműtartóban;

de

-​ a bútor strapabíró szövete még mindig jó, csak a bonelrugó esett össze, ki van ülve;
-​ Ha csak szivacs vagy rugó cserét szeretne kedvenc sarokülőjében~ülőgarnitúrájában, akkor forduljon hozzám bizalommal és kérje ingyenes kiszállásomat, tanácsadásomat.
Helyszíni felmérés, időpont egyeztetés a következő elérhetőségeken:

Telefon: +36 30 985 1905

E-mail: atrixir@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2018 - karpitozasborsod.hu 

Weblapkészítés >>>