Kása Attila - Kárpitozás Borsod megyében
Szolgáltatások
Kárpitozott Bútorok,

- Székek - Ágyak - Ülőgarnitúrák - Javítása, Átkárpitozása, Nagy Szövetválasztékkal, Ingyenes Helyszíni Felméréssel és Szállítással

SZIVACS egyedi méretre való rendelése

Egyedi, speciális szolgáltatások:

• Szállodák, panziók, közintézmények, egyházak kárpitozott bútorainak teljes körű felújítása.
•​ Bárok, clubok, sörözök boxainak, bárszékeinek áthúzása, javítása.
•​ Hagyományos bútor kárpitozás.
• Rekamié, fotelek, székek javítása, rugó cseréje.
•​ Heverők, franciaágyak kiült részének javítása, áthúzása.
• Vasalatok, sin szerkezetek, ágymechanizmusok javítása, cseréje (ágygép beépítése).
• Konyhai saroküllők, székek kárpitozása.

Ülőgarnitúrák ~ Sarokülők:

A kárpitozott bútorok is a mindennapi használat során, általában nagy igénybevételnek vannak kitéve.
A hosszú éveken keresztül jól kihasznált kárpitozott bútora, - legfőképpen - az ülőfelületeknél és a karfáknál, gyakran előfordul, hogy a rajta lévő szövet szétfoszlik vagy kikopik, a benne lévő rugók elpattannak vagy szivacsolása kilágyul.

Ha a textilbőrrel bevont bútorán az ülőfelület megkeményedik, szétrepedezik, „újabban” a nem minőségi lélegző textilbőr lehámlik, akkor a bútorának az újrakárpitozása egy új szövettel, jó megoldást jelent.

Egyéb problémák esetén, pl. eltört egy keresztmerevítő deszka az ülőgarnitúrájában, vagy beszakadt a lemez az ágyneműtartóban, vagy ha a bútor strapabíró szövete még mindig jó csak a bonelrugó esett össze, ki van ülve, vagy csak szivacs vagy rugó cserét szeretne a kárpitozott bútorában, akkor forduljon hozzánk bizalommal és kérje ingyenes kiszállásunkat, tanácsadásunkat.

Heverők ~ Franciaágyak:

A Heverő és Franciaágy használata során, jópár probléma merülhet fel a meghibásodás kapcsán.

Kényelmetlen fekvést biztosít, ha eltörik vagy fellazul a tartószerelés, vagy kigödrösödik a fekvőfelülete.

Ilyen esetekben elvégezzük a fekvőfelület teljes helyreállítását. Legyen szó rugós vagy szivacsos felületről, mindegyiket az eredetivel megfelelő méretre gyártjuk.
Általában, átalakításra is van lehetőség, mint pl. szivacsosról - rugósra vagy fordítva, rúgósról - szivacsosra. Továbbá lehetőség van lágyabb vagy keményebb fekvőfelület kialakítására is.

A rugós fekvőfelületek cseréjekor, felajánljuk ügyfeleinknek a nagyszerűen bevált, ami a galériánkban is megtalálható, rúgósorok közé szivacs csíkok befűzését, mely messzemenően kényelmesebb, tökéletesebb, nyugodtabb alvást biztosít, a szivacs csík nélküli megoldástól és mindemellett hosszabb éveken használható rugóélettartamot is biztosítva.

Székek ~ Fotelek átkárpitozása felújítása:

Az örökségből megmaradt székekre, néha igencsak rájuk fér már a felújítás illetve az kárpitozás.

A hagyományos, székek~fotelek felújításakor, halaszthatatlanul végrehajtjuk a szék tartószerkezetének (heveder, fémszalag) cseréjét. A törött, kétkúpos bútorrugó vagy tölcsérrugó cseréjét, a rajta lévő alappárnázás újrakészítését, a fa vázszerkezet felújítását. Végeredményül a szék vagy fotel újrakárpitozását.
Helyszíni felmérés, időpont egyeztetés a következő elérhetőségeken:

Telefon: +36 30 985 1905

E-mail: atrixir@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2018 - karpitozasborsod.hu 

Weblapkészítés >>>